Tuesday, February 07, 2006



Baasje gezocht !!!!


Hierbij nog wat meer informatie over Pipo; onze zus is een aantal maanden geleden overleden. Zij heeft een Amerikaanse Bulldog en een Argentijnse Dog achtergelaten. De honden verblijven nu nog bij de vriend van onze overleden zus, maar hij heeft een eigen zaak en is erg weinig thuis. Litha en ik (beide zussen) gaan regelmatig naar de hondjes toe, maar ze verdienen meer aandacht en meer sociaal contact.
De Argentijnse Dog is nu ernstig ziek en daar zullen wij op zeer korte termijn afscheid van moeten nemen dus hoe moeilijk het ook is, we moeten nu echt een ander "thuis" voor Pipo zoeken omdat hij anders alleen achterblijft. Eerste vereiste is dat degene die Pipo zou willen hebben een echte dierenvriend(in) is. Verder heeft hij behoefte aan en is hij gewend aan veel ruimte. Pipo heeft een “ vaste maar zachte hand” nodig. Gezien de grootte en zijn enthousiasme kan hij beter niet bij kleine kinderen. Pipo is een heel aanhankelijke hond, hij is heel erg nieuwsgierig enthousiast en trekt heel erg naar een persoon toe. Hij gaat voor deze persoon “ door het vuur “. Hij is 6 jaar en niet gecastreerd.
In de auto is geen probleem. Wij weten niet hoe hij reageert op poezen en kippen, maar andere, ook hele kleine honden is geen probleem. Wij zullen zeker de moeite nemen, als jullie serieus kennis willen maken met Pipo, naar Brussel te komen. We hebben alvast wat foto's bijgevoegd.

Groetjes,
Andre, Litha en Yvonne

0 Comments:

Post a Comment

<< Home